نشست هنجار گونه شناسی منشور حقوق شهروندی
آبان ۲۱, ۱۴۰۳نقد کتاب “سیر تحول تاریخی مفهوم شهروند و حقوق شهروندی”
آبان ۲۱, ۱۴۰۳دیدار وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری با نویسندگان و اعضاء دبیرخانه حقوق شهروندی
وزیرعلوم،تحقیقات و فناوری در جمع نویسندگان دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی: ضرورت حضور تمام دانشگاهیان برای اجرایی کردن مفاد منشور حقوق شهروندی
✔️وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری :
قابل تامل است که بخش اعظمی از تلاشگران عرصه حقوق شهروندی در جامعه دانشگاهی هستند .
وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ضمن مثبت ارزیابی نمودن اقدامات دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی بابیان این که حقوق شهروندی در ایران و روایات اسلامی و متون دینی وجود دارد افزود:ایران مهد تمدنی تاریخی بوده است و بلوغ دانش و تمدن و مدنیت اثار برکاتی داشته است که حقوق شهروندی یکی از آنهاست.
👈دکترمنصورغلامی در ادامه بابیان این که دولت تدبیر و امید احیای حقوق شهروندی را دردستورکارخود قرارداده است افزود:
✍️✍️وزارت علوم میتواند کتابخانه ای مجازی برای این حوزه تعریف کند که بدون نیاز به فضاهای فیزیکی با امکان اتصال به یک سرور مطمئن زمینه دسترسی احاد جامعه به کتابهای این حوزه را فراهم اورد .
💢💢دکتر فریدون جعفری دستیار ویژه وزیر علوم،تحقیقات و فناوری سخنران دیگر این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته درراستای تحقق حقوق شهروندی از زمان تصدی پست دستیاری در وزارت علوم ارائه نمود:
👌دکتر جعفری تعیین رابط حقوق شهروندی در تمام دانشگاه های کشور را مهمترین اقدام عملیاتی دانست و افزود :در دانشگاه های درجه یک این رابطین از میان معاونین دانشگاه انتخاب شده است.
⚡️دکتر فریدون جعفری دستیار محترم وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در امور حقوق شهروندی در نشست هم اندیشی نویسندگان دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی با وزیر علوم :👇👇
✍️✍️ وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در بخش سازو کار اجرا و نظارت بر منشور حقوق شهروندی به عنوان یکی از سه وزارتخانه مورد نظر برای آشنایی بیشتر دانشجویان با آموزه های حقوق شهروندی تعیین گردیده است لذا وزیر علوم تحقیقات و فناوری به محض تصدی پست وزارت نسبت به انتصاب دستیار ویژه حقوق شهروندی اقدام نمودند که از زمان انتصاب ، اینجانب با ابلاغ منشور حقوق شهروندی و مصوبه شورای عالی اداری در خصوص حقوق شهروندی در نظام اداری ایران به دانشگاه های سراسر کشور سعی در جریان سازی در این خصوص داشته ام.
💥 مدیر کل دفتر بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت علوم با بیان این نکته که رعایت حقوق شهروندی دانشگاهیان از وظایف تمامی نهادهای تابعه میباشد افزود:
💢به منظور آشنایی بیشتر کارشناسان و مسئولان حوزه حقوق شهروندی در وزارت علوم جلسات آموزشی مفاد منشور حقوق شهروندی و مصوبه شورای عالی اداری، برگزار گردیده که بازخورد مناسبی راشاهد بودیم.
وی در ادامه با بیان این مطلب که در خصوص حقوق شهروندی نیاز به پایش و بررسی و رصد در حوزه اجرا داریم افزود :
به منظور بررسی دقیقتر عملکرد نهادهای تابعه وزارت ، تمام دانشگاه ها را ملزم به تعیین رابط حقوق شهروندی نمودیم و تمامی دانشگاه ها در این خصوص اقدام نمودند.
لازم به ذکر است که در دانشگاه های سطح یک ، رابطین حقوق شهروندی عموما از میان معاونین دانشگاه انتخاب شده اند .
✔️ مدیر کل دفتر بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت علوم برگزاری دوره آموزشی حقوق شهروندی برای کارکنان ستاد متبوعه را دیگر اقدام کاربردی وزارت علوم اعلام نمودو ادامه داد:
👈👈 برگزاری ملاقات های عمومی با مدیران و اختصاص یک روز در هفته برای این موضوع را از دیگر اقدامات وزارت علوم به منظور ارتباط دوسویه با جامعه مخاطب خود وشنیدن سخنان جامعه دانشگاهی اعلام کرد .
💢دکتر مونس کشاورز رییس دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی نیز از انعقاد قرارداد همکاری علمی و پژوهشی با وزارت علوم تحقیقات و فناوری به منظور توسعه همکاریهای علمی آموزشی خبرداد .
✴️✴️ وی برگزاری اولین دوره جایزه پایان نامه برتر حقوق شهروندی را زمینه ساز ورود جدیتر دانشگاهیان در این خصوص عنوان کرد و افزود: برگزاری جشنواره پایان نامه برتر دانشجویی حقوق شهروندی میتواند در ایجاد ادبیات علمی برای حقوق شهروندی نقش کلیدی ایفا کند .
💥دبیر کنگره حقوق شهروندی در خاتمه از ضرورت استفاده از ظرفیت مربیان حقوق شهروندی بالحاظ معیارهای علمی مورد نظر وزارت علوم سخن گفت و افزود:اگر تلاشها و زحمات این مربیان که همگی از نسل جوان کشور هستند نادیده گرفته شود موجی از دلسردی و بی انگیزگی در میان این قشر ایجاد خواهد شد که ضروریست وزارت علوم در کنار دبیرخانه در این حوزه ورود جدی تری داشته باشد.