👈فاطمه پیرامن، نویسنده کتاب وعضوهیئت علمی دانشگاه : زمانی این کتاب نگارش شد که پیش نویس منشور حقوق شهروندی مطرح بود، من نیز بر این اساس تصمیم گرفتم منشور را با مبنای کرامت انسانی معیار بررسی خود قرار دهم چون این اصل تنها اصل غیر قابل عدول است. از این کارم نیز اهدافی را دنبال کردم. نخست اینکه مبنای روشنی به منشور حقوق شهروندی داده شود و مصادیق آن مشخص شود و از سوی دیگر تاکید من روی مبنا قرار دادن کرامت انسانی بوده است.
🔻🔻سهراب مظفری نیا داور کتاب و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست گفت: کار کردن روی حقوق شهروندی باعث میشود که مردم با این ادبیات بیشتر آشنا شوند. البته ما نیز برای فرهنگ سازی این ادبیات از مدیران خود شروه کنیم و از سوی دیگر در مدارس حقوق شهروندی را فرهنگسازی کنیم.
🔺🔺علی تقی خانی ، استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست تدوین یک فهرست جزئیتر را برای کتاب پیشنهاد کرد و افزود: طی چند سال اخیر آن قدر حجم تولیدات ما زیاد شده که لزوم تهیه فهرست تفصیلی برای مراجعه بهتر مخاطب به موضوعات ضروری است. همچنین مولف اگرچه قرار بوده در فصل اول به توضیح کلیات بسنده کند اما مفاهیم را هم شرح داده است. در فصل دوم نیز مولف وارد بررسی ماهیت کرامت انسانی شده اما من بیشتر علاقهمند بودم که تحلیل مبانی حقوق شهروندی را ببینم چراکه ماهیت در این موضوع با مبانی متفاوت است.
💢💢دکتر مونس کشاورز مدیر انتشارات حقوق شهروندی نیز در بخش پایانی این نشست با اشاره به فعالیتهایی که تاکنون درباره حقوق شهروندی صورت گرفته گفت: اگرچه به نظر میرسد تاکنون فعالیتهای بسیاری از سوی دولت در این باره صورت گرفته اما همچنان بازخوردهایی که وجود دارد این است که این فعالیتها نتوانسته به ثمر برسد، بااین وجود ،ایجاد زمینهای برای طرح گفتمان علمی درباره حقوق شهروندی جای تقدیر بسیار دارد چراکه به تدریج میتوان از این فضا برای بررسی تخصصی گفتمان حقوق شهروندی در کشور استفاده کرد.